Buiten gaat het steeds meer op de winter lijken, in ieder geval qua temperatuur. Met dit weer vind ik het heerlijk om thuis, met een pot lekkere thee en een tafel vol spullen, aan het werk te gaan. 

Afgelopen zaterdag deed ik bijna hetzelfde bij HIPraven. De tafel lag vol met papier en boeken om in te snuffelen, de thee stond dampend te wachten en de verwarming deed hard zijn best om de winkel warm te krijgen. In de ochtend was het tijd voor een workshop paper art. Dit is een rustige workshop met de ruimte om veel uit te proberen en jezelf te verbazen met welke mooie dingen je uit papier kan halen. 

Na deze workshop wordt de tafel aangevuld met textielverf, zeefraampjes en overhemden (jaja, textielverf gaat niet uit je kleren šŸ˜‰ ) en is t tijd voor een middagje zeefdrukken. We beginnen met een klein uurtje ontwerpen. Welk patroon wil je gaan drukken en welke twee kleuren wil je gebruiken? Vervolgens werken we de patronen zo uit dat ze druk-klaar zijn.
Ook afgelopen zaterdag zijn er weer zulke leuke dingen gemaakt! 

Wil je graag deelnemen aan een workshop? Zaterdag 24 januari geef ik weer twee workshops bij HIPraven, in Utrecht. Kan je niet wachten en heb je minstens drie andere mensen met wie je een workshop wilt volgen? Stuur dan een mailtje, dan kijken we wat mogelijk is šŸ™‚