Hallo daar! Wat is het lang geleden! Is de zomer bij jullie ook zo voorbij gevolgen..? Bij mij in ieder geval wel. En het was heerlijk!
Mijn zomer bestond uit geweldig leuk vrijwilligerswerk bij Olke Bolke en werd vervolgd door een fijne vakantie voor W. en mij samen. Jee!!

Korte samenvatting van de zomer met Olke Bolke
heel veel heerlijk weer, lieve mensen, zalig eten, toffe vogelshow bij Falconcrest (een aanrader!), idiote leuke speurtochten, verkoeling zoeken in het water, gestoorde onweersbuien die de hele nacht duren, idiote paarden, bramen plukken, het klimparadijs bij Toverland onveilig maken (want: het regende zo hard dat buiten alles dicht was en binnen hadden we alles al gezien. En ook: het is leuk!), kappertje spelen, heel veel lachen, vleugels zoeken van een rommelige fee (de feeën ook van tegenwoordig), appeltaart bakken, slijmerige elfensnot zoeken in het donker (je hoorde ons kilometers ver, want we liepen in het donker een touwtje te volgen vol met elfensnot), iemand een zandkasteel van houtsnippers laten maken (want: er was geen zand om dat te doen), held op sokken zijn (en held op sokken zijn vond ik zo leuk, dat de foto 2x terug te vinden is 😉 ), hindernissenbaan naast het paard, nog meer lachen, en iedereen met een glimlach en een traan uitzwaaien.

En dan was er ook nog eens mijn eigen vakantie! Ook zo heerlijk!
heerlijk weer, mooie dingen zien van Nederland, tot ‘s avonds laat knullige kaartspelletjes spelen, op avontuur in de bomen met familie, verrassend geweldige (en enigszins natte) avond ter ere van 50 jaar liedjes Herman van Veen, wilde zwijnen rondom de auto (opeens snapte wij het hek voor het kampeerterrein: die is er om de zwijnen buiten de deur te houden 😉 ) lieve konijntjes rondom het toiletgebouw (alleen in de schemering), een heel kampeerterrein voor jezelf hebben, doorweekt terug komen van een geweldig mooie wandeling, parachute springen (jaa!! Het was geweldig leuk!), genieten van de houtkachel bij W. thuis nadat we enigszins wat verkleumd thuis kwamen, (en ook mijn fiets die de geest gaf tijdens ons eerste en gelijk laatste fietstochtje op vakantie)

Deze week zal Handlettering Friday er weer zijn en volgende week maandag start ook Maandaginspiratie weer!

Hoe was jou zomer?