Wat waren er heerlijke zonnige dagen de afgelopen paar dagen! Gister heb ik heerlijk over Vredenburg geslenterd, in het zonnetje, met vriendin S. en fijn gesnuffeld bij de vele kraampjes van Swanmarket. Voor het eerst in Utrecht, en van mij mogen ze vaker terugkomen! Op Swanmarket is van alles terug te vinden: allemaal geweldige dingen, spullen en lekkers dat met liefde gemaakt is. Van hele lekkere cappuccino, poffertjes en jummie-lekkers van de bbq tot super schattige rompertjes, jurken en diy-pakketjes. En dan vergeet ik de geweldig vintage spullen voor in huis 🙂 Of wat dacht je van de kleine zweefmolen voor de wat kleinere bezoekers?

Ik vind het heerlijk om over zo’n markt te slenteren en te kijken wat voor moois er allemaal gemaakt wordt. Me te laten overspoelen met alle creativiteit die daar te vinden is. Allemaal kleine ideetjes komen spontaan in mijn hoofd naar boven geschoten. Deze laat ik dan fijn allemaal door mijn hoofd schieten, ik hoef daar nog niets mee te doen. Een paar dagen later blijven de leukste dingen in mijn hoofd hangen en daar ga ik dan mee aan de slag. 

Op zulke markten kom je/ik vaak ook de leukste cadeautjes tegen. Van lekker eten waar een leuk/mooi verhaal aan vast zit tot unieke handgemaakte dingen. Soms koop ik dingen waarvan ik nog niet eens weet voor wie het cadeautje is, en ligt het in de kast te wachten tot de juiste verjaardag/gelegenheid 🙂

Jummie koffie!
↓