uit de collectie

In de collectie van Papier Avonturen zitten op dit moment alleen geboortekaartjes. Binnenkort kun je hier ook trouwkaarten vinden. Een kaartje uit de collectie kost €90,-, dit is zonder drukkosten.

tijn
emma 2
maarten

Vorige
Volgende

Alle kaarten zijn 15 bij 15 cm. Emma en Maarten zijn enkele kaarten, Tijn zijn kaart kan je openklappen. De tekst kan je aanpassen naar eigen smaak.

Ik regel graag het contact tussen de drukker: ik pas de bestanden aan en stuur de drukker de juiste bestanden op wanneer de kleine geboren is. Je kan vooraf een fysieke proefdruk ontvangen. Dit alles kost je niets extra’s.

Zodra de kleine geboren is, deel je met mij de geboortedetails die op de kaart komen te staan en ik verzend de bestanden zo snel mogelijk naar de drukker. 

De kaarten worden gedrukt op papier met een mooie structuur, zo lijken de kaarten stuk voor stuk met de hand getekend.

Heb je zelf een drukker? Ook helemaal prima! Je ontvangt van mij na de geboorte van de kleine de pdf-bestanden voor de drukker.

de kleine lettertjes

bestelwijze

Heb je interesse uit een van de kaarten uit de collectie? Leuk! Ik heb de volgende details van jullie nodig: 

Ik neem contact op met jullie, en maak de digitale proefdruk in orde die jullie binnen 3 werkdagen ontvangen. Indien jullie dit willen, kunnen we daarna een fysieke proefdruk aanvragen wanneer ik het drukken van de kaarten voor jullie verder afhandel.

Wanneer jullie kindje geboren is, ontvang ik alle gegevens die nodig zijn voor de kaart. Binnen 3 werkweken hebben jullie de kaarten in huis.


Klik hier om vragen te stellen over een kaart uit de collectie of om een kaart uit de collectie te bestellen.

prijslijst

Om je alvast een indruk te geven van de bijkomende drukkosten, hier alvast een overzicht van de drukkosten van november 2020. Bij de aanvraag van een kaartje uit de collectie ontvang je de de specifieke prijslijst.

Tijn

Emma & Maarten

Enveloppen

vragen of een kaart bestellen uit de collectie

Leuk dat je interesse hebt! Laat je het volgende even weten in je bericht?