over mij

Hoi daar! Leuk dat je wat meer over mij wilt weten.

Al sinds ik lief, klein en schattig was (haha, dream on), vind ik het heerlijk om te tekenen, schilderen en dingen te bedenken. En ik word helemaal blij van het delen van deze passie. Zo is in september 2013 Papier Avonturen ontstaan (leuk!). Onder Papier Avonturen geef ik verschillende workshops en maak ik illustraties (op maat en voor zomaar).

Naast toffe tekeningen maken en het geven van creatieve workshops, geef ik trainingen aan jongeren en volwassenen (over van alles), begeleid ik vakanties voor licht verstandelijk gehandicapt volwassenen en hou ik van taart, thee, en lekker eten (zowel het maken als het opeten ervan ;-)).

Ik ben dol op Tony Chocolonely, mijn neefjes en boeken lezen. Ik hou van de geur van vers gemaaid gras, een regenbui in de zomer en nieuwe potloden (alleen lekker ruikende potloden gaan mee naar huis ;-)). Dezelfde kleur sokken bij elkaar vind ik maar saai (en te veel moeite bij het uitzoeken van de was).

Op mijn meest-gebruikte-materialen-lijstje staan papier, gouache, (aquarel)potloden, ecoline, fineliner en Oost Indische inkt. En niet te vergeten een iPad pro met ProCreate of Concepts om mooie dingen mee te maken.

Ik heb vaak 1001 ideeën in mijn hoofd en ben blij wanneer ik er drie goed uitgevoerd krijg, want in de tussentijd heb ik soms (euh, vaak) mijn aandacht mogelijk al weer wat verlegt 😉

Wil je meer weten over workshopmogelijkheden, illustraties, of andere producten van Papier Avonturen? Klik dan op de woorden, dan kom je vanzelf bij de juiste pagina terecht (hoera!).

Kan je iets niet vinden, of wil je wat anders weten? Stuur dan een mailtje (hallo@papieravonturen.nl) of laat een bericht achter in het formulier, dan stuur ik je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Fijne dag!

Lotte

13 + 8 =