Workshops

Workshops

Hoera voor leuke workshops! Gelukkig vind ik veel dingen leuk en bied ik een breed scala workshops aan.

Schuif gezellig aan bij een open workshop of kom met zelf met 3 of meer vrienden/collaga’s/familie een workshop volgen. Van verjaardagen, babyshowers tot vrijgezellenfeestjes of gewoon voor de gezelligheid, het kan allemaal! Voor (bijna) elke leeftijd heb ik een passende workshop.

Mail voor meer informatie, vragen of prijsopgaven naar hallo@papieravonturen.nl.

Bij alle workshops geldt: je hoeft geen tekentalent of creatief wonder te zijn om mee te doen. Het gaat om het plezier hebben in zelf dingen maken en hierin nieuwe technieken te leren.

Nieuwsgierig naar praktische informatie? Neem hier een kijkje.

Zeefdrukken

Zo leuk: zelf printjes maken op textiel! En dat is wat we in deze workshop gaan leren: zeefdrukken wat je ook fijn thuis kan doen zonder ingewikkelde belichtingstechnieken. Jee!

Lees meer over de workshop zeefdrukken.

 

Stempels maken

In de workshop gaan we aan de slag met het maken van eigen stempels. Na deze workshop is niets meer veilig in huis, want de stempels (ja, meerdere!) gaan fijn mee naar huis.

Lees meer over de workshop stempels maken.

Paper Art

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe je van papier mooie kunstwerken kan maken? En nieuwsgierig of knipkunst/papercuttingart iets is wat je kan? Dat ga je ontdekken tijdens deze workshop.

Lees meer over de workshops paper art.

Handlettering

Hallo mooi handgeschreven teksten!
In deze workshop ga je aan het werk met het maken van een eigen handlettering-qoute. We kijken naar hoe lettertypen zijn opgezet en hoe we dit zelf kunnen inzetten tijdens handlettering.

Lees meer over de workshop handlettering.