Praktische info

Praktische info

Open workshops zijn bij Hipraven, Amsterdamsestraatweg 212 in Utrecht. Andere locaties, binnen en buiten Utrecht, zijn in overleg.

Workshopprijzen zijn in overleg en kunnen opgevraagd worden via hallo@papieravonturen.nl.

Tijdens de workshop zeefdrukken en stempelen werken we met textielverf. Heel verrassend gaat dit niet meer uit je kleren ;-). Er zijn enkele overhemden beschikbaar, toch is het ook handig om hier rekening mee te houden met verdere kleding. Neem een keukenschort mee, of trek kleren aan waarbij het niet erg is dat er verf op komt.

Ondanks dat textielverf niet uit de kleren gaat, is het wel van belang de verf na de workshop te fixeren. Dit gaat gemakkelijk met een strijkijzer. Zet deze op de hoogste stand en strijk de print voor 4 á 5 minuten. Leg een stuk bakpapier of een oude theedoek tussen de print en de strijkijzer. Zo blijven de print én je strijkijzer mooi 🙂

Wil je met een groep vrienden of collega’s (4 of meer deelnemers) een workshop volgen bij Papier Avonturen? Hartstikke leuk! Een middagje creatief aan de slag staat garant voor ontspannen gezelligheid en leuke nieuwe dingen leren.

Samen kijken we naar welke workshop het beste past en waar de workshop plaats gaat vinden.

Stuur een mailtje of bel voor de kosten en de mogelijkheden.

hallo@papieravonturen.nl | 06 2859 9864

dot illustration - workshop - 8