Paper art

Paper art

Mooie afbeeldingen uit papier halen, dat is wat we tijdens de workshop paper art gaan doen. Je kan het ook knipkunst of paper cutting art noemen.  Een toegankelijke workshop voor iedereen met en zonder tekentalent (echt waar!).

We beginnen eerst met wat loskomen met het snijden in papier, dat is een kunst op zich. Er zijn meerdere voorbeelden om uit te proberen wat je het beste ligt: dik of dun papier, veel of weinig bochten. En hoe ben je met details? Voor iedereen zit er wat bij.

papier avonturen - workshop paper art Daarna gaan we voor het “echie” aan de slag. Je maakt je eigen ontwerp, dat je gaat uitsnijden, of gaat aan het werk met een van de voorbeelden. Je snijdt je eigen werk op A5 of A4 formaat.

De workshop duurt 2 uur en is inclusief materiaal, thee/koffie en wat lekkers. Je gaat naar huis met een flinke dosis inspiratie en een paper art werk om in te lijsten.
papier avonturen - paper art - workshop 1papier avonturen - workshop paper art 2papier avonturen - workshop paper art 3papier avonturen - workshop paper art 4