Over mij

Over mij

Hoi daar! Leuk dat je wat meer over mij wilt weten.

Al sinds ik lief, klein en schattig was (haha, dream on), vind ik het heerlijk om te tekenen, schilderen en dingen te bedenken. En ik word helemaal blij van het delen van deze passie. Zo is in september 2013 Papier Avonturen ontstaan (leuk!). Onder Papier Avonturen geef ik verschillende workshops, maak ik kaarten (op maat en voor zomaar) en hand gemaakte cadeautjes.

Naast toffe tekeningen maken en het geven van creatieve workshops, geef ik trainingen aan jongeren en volwassenen (over van alles), begeleid ik vakanties voor licht verstandelijk gehandicapt volwassenen en hou ik van taart, thee, en lekker eten (zowel het maken als het opeten ervan ;-)).

lotte wendrich - tony chocolonelyIk ben dol op Tony Chocolonely (zeezout&karamel is mijn favoriet, al is sinaasappel&rozemarijn ook bijzonder lekker). Ik hou van de geur van vers gemaaid gras, een regenbui in de zomer en nieuwe potloden (alleen lekker ruikende potloden gaan mee naar huis ;-)). Dezelfde kleur sokken bij elkaar vind ik maar saai (en te veel moeite bij het uitzoeken van de was).

Op mijn meest-gebruikte-materialen-lijstje staan papier, gouache, (aquarel)potloden, ecoline, fineliner en Oost Indische inkt.

Wil je meer weten over workshopmogelijkhedenworkshopdata, of andere producten van Papier Avonturen? Klik dan op de woorden, dan kom je vanzelf bij de juiste pagina terecht (hoera!).

Kan je iets niet vinden, of wil je wat anders weten? Stuur dan een mailtje (hallo@papieravonturen.nl), dan stuur ik je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Fijne dag!

Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *